lauantai 21. joulukuuta 2013

Kahdeskymmenesensimmäinen; Jouluvaloja!!!

Ennen kuin menen päivän "luukun" aiheeseen, on pakko kertoa postista jonka sain koskien postauksiani. Viesti oli englanniksi, en tiedä keneltä, mutta se meni näin:

"obviously like your web site however you need to check the spelling on several of your posts.
Many of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the truth nevertheless I'll surely come again again."

Eli, lyhyesti hän pitää blogistani ja varmasti palaa lukemaan sitä, mutta tekstini sisältää liikaa kirjoitusvirheitä, jotta sitä voisi ymmärtää täysin (ilmeisesti jollain kääntöohjelmalla hän lukee). Uskon sen johtuvan enimmäkseen murteesta. Olen koittanut kirjoittaa ihan "suomeksi", mutta väkisin se murre välillä puskee läpi, ja mielestäni se on tehnyt blogistani ehkä enemmän omannäköisenikin. : ) No, yritän ottaa opikseni ja kirjoittaa parempaa suomea jos kerran oikein ulkomaalaisia lukijoita on tullut! : D


Tämän postauksen aihe kuitenkin oli jouluvalot, joita meille on VIHDOIN tullut lisää! Tontut olivat käyneet eräänä päivänä ovemme takana ja tuoneet pienen joulupaketin jossa oli tämä ihana pyöreä jouluvalo. Se pääsi "harmaaseen huoneeseen" joka nyt toimii vierashuoneena, sekä tulevaisuudessa mieheni työhuoneena. Sopi huoneen ikkunaan kuin nakutettu! (Ei muuten varmasti löydy "nakutettuakaan" mistään sanakirjoista... : D )


 Ostin Turun Kodin1:stä nämä "jääpuikko" -valot ja ne päätyivät terassin katoksen reunalle. Mielestäni ne sopivat sinne todella hyvin!Hieman lisävalaistusta on tullut myös sisälle kynttilöiden muodossa. Tilasin partylite-kutsuilla aivan ihanan kynttiläsomisteen, joka ei vielä ole saapunut, mutta samantien sain mukaani Glowlight -kynttilän, jossa ei loista vain liekki, vaan koko kynttilä. Ehkä hienoin näkemäni kynttilä! Ja valoisin.Nyt vielä sitä lunta tänne Länsi-Suomeenkin niin valoistuu muukin maailma 
olohuoneemme ja terassimme lisäksi!

2 kommenttia:

 1. Kyllä valot luovat tunnelmaa. Täältä voisin muutaman säkillisen lunta lähettää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpaisi kyllä, aatoksi mielellään! :D
   Täällä sataa vain vettä. Välillä käy pakkasen puolella ja taas menee plussalle ja vesisateeksi.

   Poista