sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kahdeskymmenestoinen; Neljäs adventtisunnuntai!Tämä adventti on vietetty enimmäkseen joululaatikoita valmistaessa, sillä olin jo eilen reipas ja sain taatelikakut tehtyä. Tänään tein kahta eri bataattilaatikkoa sekä porkkanalaatikkoa.

 keittiön sekasotkua, liian monta rautaa tulessa...?

 Bataattilaatikoita en ole ennen tehnyt joten tein kahta erilaista löytääkseni suosikin. Toiseen tuli valmiita bataatti- ja juuressoseita, toisen tein alusta asti itse kuorimalla ja keittämällä bataatit jne. Ei varmaan tarvitse kertoa kumpi oli voittaja.


 Soseista tehty on ihan valmislaatikoiden makuinen, kun taas itse alusta saakka tehty on aivan täydellisen makuista! Mieskin kehui oikein kovasti! :) Kyllä nyt kelpaa jouluna maistatuttaa uusia laatikoita perheelle. Porkkanalaatikosta tuli hieman kuivakkaa, mahtoikohan riisipuuro kiehua muutaman kerran liikaa yli.... : DLaitoin niin monta laatikkoa leivinuuniin kuin sain mahtumaan, mutta kolme porkkanalaatikoista päätyi normaaliin uuniin. Uudesta bataattilaatikosta tulee varmasti joka jouluinen laatikko tästä lähtien! Jos joku haluaa ohjeen, voin sen tänne kirjoittaa! : )


Enää pari hassua yötä ja sitten onkin jo jouluaatto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti