torstai 5. joulukuuta 2013

Viides; joululevyjä.

Olen hirveän huono ostamaan cd:itä, ja koska nuorempana sain enemmän ja vähemmän laillisesti lähes kaiken musiikin ladattuna suoraan koneelle, jotenkin on levyjen ostaminen jäänyt. Nyt kuitenkin naituani tuon lainkuuliaisen miehen, hän on kovasti minua moralisoinut laittoman musiikin kuuntelusta, ja opettanut ostamaan aina haluamani levyt. Joululevyjä minulla muutama on jo ennestään, Elviksen Blue Christmas, joitain lastenlauluja, viime jouluna ostamani sekajoululevy jossa on uusin tuttavuuteni, yllättävän hyvä Tauskin kappale Jouluterveisiä taivaasta, sekä sitten koneella enemmänkin joulukappaleita. Ihan pitkäaikaisin suosikkilevyni on ollut Celine Dionin These are the special times, mutta sitäkään ei ole levynä minulla ollut ennen, kuin nyt sen löydettyäni halvalla.

Hankin kaksi uutta joululevyä, ja tässä ne ovat:


Juurikin se Celine Dionin maailman ihanin levy, sekä jo etukäteisfiilistelyksi (13.12 ollaan menossa konserttiinsa) Vesa-Matti Loirin Sydämeeni joulun teen -levy. Molemmat ovat niin herkkiä ja tunnelmallisen hyviä, että tippa linssissä saa kuunnella. Ei siis missään nimessä autolevyjä, minkä kävin jo kerran autossa toteamassa Veskun soidessa! : D


Mieskin oli tilannut kaksi uutta levyä, Raskasta joulua, sekä Jarkko Aholan joululevyn, "raskaampaa" tyyliä siis. Pidän kyllä niistäkin, mutta ehkä silti enemmän perinteisen tunnelmallisista. Nuo raskaammat toki sopivat autoilumusaksikin, eivät nukuta eivätkä nyyhkytytä niin paljoa. Vaikka Varpunen jouluaamuna nyt laittaa aina alahuulen väpäjämään vaikka sen esittäisi Rölli.


Tänään vietin töiden loputtua jo 12.15 koko loppupäivän Turussa huonekaluliikkeitä kierrellen. Haluan ehkä muuttaa Turkuun! No, ehkä se menee niihin ei toteutettaviin haaveisiin ainakin vielä pitkäksi aikaa, mutta aivan ihania liikkeitä koko Turku täynnä, siitä kuvia myöhemmin.

Huomenna onkin jo itsenäisyyspäivä ja itsenäisyyspäiväkujeet! Jee, vapaapäivä ja ystävät! :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä joululaulut kuuluvat niin tähän joulunaikaan. Hyvää itsenäisyyspäivää Maikki!

    VastaaPoista