keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Neljäs; joulukoristeita ja/vai musisointia?

Odotin koko marraskuun lopun että saisin vihdoin joulukuun ensimmäisenä pukea kotimme jouluasuun, laittaa huoneisiin hillitysti mutta myös näyttävästi joulukoristeita, ja nyt esittelen sen teille!


Tähän saakka olen päässyt valmisteluissani. YKSI kynttelikkö. Säälittävää!

Turha se on alkaa selitellä, mutta jos vähän kuitenkin: kiirettä on pitänyt, melkein joka päivä taas tällä viikolla olen ollut kotona vasta lähempänä yhdeksää, enkä silloin enää ole todellakaan alkanut koristaa kotia vaan syönyt ja painunut pehkuihin. Mikä sitten aikaani on vienyt..... Mm. tänään tämä:


Olen viime aikoina lupautunut soittamaan jo melko monessa eri kokoonpanossa eri joulujuhlissa, mikä on siis pelkästään ihanaa koska pääsee vihdoin tauon jälkeen kunnolla soittamaan, mutta aikaa se vie. Kun yksistä juhlista pääsee niin seuraaviin jo aletaan treenata. Tänäänkin illalla minulla oli ensimmäiset harjoitukset ensi viikon Leipäkirkkoa varten. Monta tuntia tahkottiin ja hienoltahan ne joululaulut kuulostivat jo lopuksi, mutta työtä on vielä. Ja samalla pitäisi jo alkaa harjoitella seurakunnan joulujuhlasoittojakin varten, mitä ei olla vielä edes aloitettu. Huh!

Pianisti sekä laulaja

Kitaristi sekä pikku tontut (eivät kuulu esitykseen)

Vaikka joka joulu soivat lähes samat joululaulut ja aina niitä soitellaan eri kokoonpanoilla, niin joka kerta ehkä suurimman ajan vie kappaleiden sovitus yhteen. Täytyy myöntää että tähän kokoonpanoon olen niin tyytyväinen että odotan jo seuraavia harjoituksia innolla. Ryhmässämme on siis piano, kitara, jonkunnäköinen rummunläpsytin, laulu sekä kerrankin kolme jousisoitinta, viulu, alttoviulu sekä sello!! Joululauluihin jos johonkin sopii jousisoitinten tunnelmointi, mutta kyllä se sovitus aikaa viekin kun koittaa miettiä kaikille kolmelle soitot jotka soivat vielä yhteen hyvin.


Ennestäänkin melko merkityissä nuoteissa oli lopuksi jo sellaisia merkintäsotkuja, että seuraavat tunnit menevät varmaan niitä tulkitessa. Heh. Lähdenkin tästä nukkumaan ja tutkimaan seuraavia hieroglyfejä ehkä uniini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti