perjantai 13. joulukuuta 2013

Kolmastoista; joulukorttitehdas!

Niin se korttien tekeminen jäi tänäkin vuonna vähän viime tippaan, ja joulukortit (eivät toki vielä kaikki, mutta postitettavat) valmistuivat viime yönä yhden jälkeen! Huhhuh! Laskeskelin että yhteensä ehkä kymmenisen tuntia on niiden kanssa hääräämiseen tähän saakka mennyt, ja vielä on hommaa ainakin pariksi tunniksi jotta saan loput tehtyä.

Melko monivaiheisen kortin tein kun halusin tehdä kaiken itse alusta saakka... huoh!

 

Yöllä olivat kyllä nivelet koetuksella, sekä ranteet ja selkä kuuden tunnin putkeen istumisesta.  Mutta ihana tunne oli saada ne valmiiksi, kuoriinsa ja vielä merkit ja osoitteet päälle. Onneksi joulu on vaan kerran vuodessa, tällaista korttirumbaakaan ei tulisi edes tehtyä jos se olisi vähänkään useammin, mutta vuoden välein se aina jotenkin houkuttaa! : )


Melkoinen lista oli nimiä, sillä päätin (vihdoin) lähettää myös kiitoskortit häistämme vieraille, ja tehdä jokaiselle joulukortin kuoreen mukaan! Jotain 30-40 korttia tein eilen (laitan kuvan valmiista kortista myöhemmin kun ovat saapuneet vastaanottajille), ja parikymmentä olisi vielä viikonlopun aikana tehtävä jotta kaikki saavat omansa!


Sen verran paljastan että tuota aitoa iankaikkisen vanhaa nuottipaperia tilasin kortteja varten monta kymmentä sivua, ja se on niin ihanaa askartelussa! Mutta ensi viikolla sitten yksityiskohtainen selostus korteista! ;)

Ihanaa joulunodotusta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti